Oana Roman trece prin momente dificile. Fiica sa, Isabela, se confruntă cu probleme de sănătate: „Va urma o perioadă grea pentru amândouă”
Iată care sunt ingredientele și modul de preparare ale acestui desert rafinat
Ingrediente
- 500 de grame de pișcoturi
- 4 ouă
- 8 linguri de zahăr
- 500 grame mascarpone
- 250 ml cafea
- Cacao
- 3 linguri lichior de cafea
Mod de preparare: Gălbenușurile se amestecă mai întâi cu zahărul vanilat și cu zahărul, după care se încorporează și crema mascarpone. În paralel, nu uităm de albușuri, care se bat spumă cu un praf de sare. Când cele două compoziții sunt gata preparate, nu ne rămâne decât să le amestecăm și să trecem la etapa următoare. Piscoturile se înmoaie, pe o singură parte, în cei 250 de mililitri de cafea. În această cafea adăugăm și cele 3 linguri de lichior.
Montatul prăjiturii: O parte din pișcoturile înmuiate se așează într-un prim strat pe fundul vasului în care facem rețeta Tiramisu. Peste ele se așează jumătate din compoziția cremoasă rezultată. Se repetă acest pas încă o dată, pișcoturi înmuiate, cealaltă jumatate de cremă, iar la final, prajitura este pudrata cu cacao.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert prajitura rețetă tiramisu