Rejuvenarea zonei intime. Ce trebuie să știm despre această procedură. Dr. Daniela Diveică: „Poate îmbunătăți semnificativ viața cotidiană”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Dr. Daniela Diveică, medic primar în chirurgie plastică și estetică, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre rejuvenarea vaginală.

Chirurgia intimă este o metodă din ce în ce mai folosită de femeile din prezent care nu sunt mulţumite dintr-un punct de vedere sau altul de aspectul zonei lor genitale. Rejuvenarea vaginală este o intervenţie estetică ce remodelează aspectul organului genital feminin. 

Rejuvenarea vaginală. Ce trebuie să știm despre această procedură

Dr. Daniela Diveică, medic primar în chirurgie plastică și estetică, a fost invitata Georgianei Ioniță, într-o nouă ediție a emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a explicat în ce în ce contă această procedură. Aceasta a precizat că rejuvenarea vaginală poate fi realizată cu laser sau chirurgical. Diferenţa majoră dintre cele doua ţine de durata efectului, dar și de gravitatea situației. 

”Rejuvenarea ajută, într-adevăr, și în anumite probleme medicale, dar și pentru a menține zona intimă tânără și sănătoasă, astfel încât să ne bucurăm de o viață cât mai sănătoasă și la capacitate maximă. Dar, da, ajută și pe partea funcțională, mai ales în cazul femeilor care au născut natural, care au avut sarcini voluminoase, copii mari. De cele mai multe ori, se confruntă pe perioada sarcinii cu incontinența urinară, iar în primele stadii ale inconstinenței urinare, aceasta poate fi rezolvată cu ajutorul tratamentelor cu laser, care stimulează crearea de noi vase de sânge și fortificarea musculaturii din zona pelvină, pentru a susține vezica urinară. Vaginul este la mijloc, iar vezica urinară este deasupra. Cu cât musculatura din jurul vaginului este mai tonifiată, cu atât are și capacitatea de a susține mai bine vezica urinară. Această procedură poate îmbunătăți semnificativ viața cotidiană. Chiar am avut paciente care îmi spuneau că nu puteau să grăbească pasul să prindă autobuzul, pentru că aveau senzația de a merge la toaletă extrem de urgent. Dacă lucrurile sunt mai agravate ca și simptomatologie, va trebui recurs la varianta chirurgicală. Dar, în primele faze, când strănutăm sau tușim foarte puternic și avem un moment mai neplăcut, tratamentele non-invazive ajută foarte mult. ”, a explicat doctorul Daniela Diveică. 

Vezi interviul integrel mai jos: 

Labioplastia, cea mai cerută procedură estetică în România

Labioplastia este o procedură chirurgicală care capătă din ce în ce mai multă popularitate în România. Este o operație care rezolvă o problemă intimă a femeilor: dimensiunea prea mare a labiilor sau asimetriile acestora. Scopul este de a reduce dimensiunea labiilor mici sau/și mari și de a le face să fie simetrice.

”Această operație trebuie să se potrivească fiecărei paciente în parte, pentru că anatomia este atât de diversă și nicio pacientă nu seamănă cu o altă pacientă. Acest lucru îl explic foarte clar în cadrul consultației, pentru că vreau să se înțeleagă că ce am văzut într-o revistă sau într-un pictorial, nu este neapărat obligatoriu să mi se potrivească și mie. Într-adevăr, sunt niște repere de care trebuie să ținem cont. De exemplu, dacă vorbim despre labiile mici, ele trebuie să rămână pe loc, pentru că, pe lângă partea estetică, au și rol funcțional. Trebuie să fie suficient de mici, astfel încât să nu se vadă din relieful labiilor mari, dar, în același timp, suficient de mari, încât să își mențină funcția de protecție. Prin absurd, dacă ar dispărea cu totul din acea zonă, pacientele ar fi mai ușor predispuse la apariția unor infecții. Tocmai de aceea, balanța trebuie să fie foarte echilibrată între cele două părți. Ca și reper general, o pacientă când stă în picioare, totul trebuie să fie drept, adică să nu se vadă nimic în plus, în zona intimă. ”, a spus dr. Daniela Diveică. 

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului:   daniela diveica  procedura  rejuvenare  sănătate 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel