Remediul natural care combate durerea articulară. Lidia Fecioru: „Tratamentul poate fi repetat până când durerea începe să dispară”
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu natural care combate durerile articulare. 

Durerile articulare afectează un număr tot mai mare de persoane, mai ales odată cu venirea sezonului rece. Disconfortul cauzat de inflamații și rigiditatea articulațiilor pot limita mișcarea și scădea calitatea vieții. Fie că este vorba despre afecțiuni cronice, cum ar fi gonartroza, sau de dureri cauzate de suprasolicitarea articulațiilor, mulți caută soluții naturale pentru a le combate.

Te-ar putea interesa și: Sucul natural care ajută la tratarea răcelilor. Lidia Fecioru: „Se bea de trei ori pe zi, după masă”

Remediul natural care combate durerea articulară. Lidia Fecioru: „Este foarte bună compresa cu gălbenuș de ou cu sare”

Un astfel de remediu este compresa cu gălbenuș de ou și sare, recomandată de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Ea explică faptul că acest amestec are proprietăți antiinflamatoare și analgezice, fiind deosebit de eficient în calmarea durerilor de genunchi, frecvent întâlnite la persoanele cu gonartroză. Gălbenușul de ou, bogat în minerale și substanțe nutritive, se combină cu sarea, o sursă importantă de magneziu, pentru a stimula regenerarea și a reduce inflamația.

Te-ar putea interesa și: Cea mai bună legumă care ajută la scăderea glicemiei. Lidia Fecioru: „Este benefică pentru diabetici. Nu ezitați să o consumați”

„Acum că vine perioada mai rece, remediul este foarte bun pentru cei care au probleme cu genunchii, de obicei pentru gonartroză - acolo este un proces inflamator, mai facem și lichid infecțios acolo, de aceea este foarte bună compresa cu gălbenuș de ou cu sare”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Planta minune care vindecă gingivita și te scapă respirația urât mirositoare. Lidia Fecioru: „Este cunoscută de secole pentru efectele sale benefice asupra sănătății”

Mod de preparare

Pentru prepararea compresei, se bate bine un gălbenuș de ou și se adaugă o lingură de sare. Amestecul obținut se întinde pe un tifon și se aplică pe zona dureroasă, fixându-se cu o fașă elastică.

„Se bate bine gălbenușul de ou și se adaugă o lingură de sare, apoi amestecul se pune pe un tifon. Sarea este bogată în magneziu, iar gălbenușul de ou conține multe minerale care ajută la ameliorarea durerilor și la eliminarea inflamației”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Leacul cu beneficii miraculoase, care costă doar un leu. Lidia Fecioru: „Este cel mai puternic absorbant de lichide”

Compresa poate fi lăsată să acționeze pe parcursul nopții, oferind o ameliorare treptată a durerilor. Tratamentul poate fi repetat zilnic, până când simptomele se diminuează considerabil.

„După aplicarea compreselor pe zona afectată, se fixează cu o fașă elastică, dar fără a lega foarte strâns, astfel îl putem ține toată noaptea. Lăsăm compresa peste noapte, iar tratamentul poate fi repetat până când durerea începe să dispară”, a mai precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Sursă foto: Freepik

Fructul bogat în proteine care crește masa muscular și ajută la întărirea oaselor

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Iuliana Tudor, gafă în direct la TV. L-a avut invitat în emisiune pe Petre Roman, dar nu a știut cine este: „Nu am putut să-i rostesc numele” / Video




pixel