Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
INGREDIENTE:
2,850 kg ceapa curatata
3,050 kg vinete coapte
4,850 kg ardei kapia copt ( fara seminte si cotor)
500 ml apa
200 ml ulei
100 gr sare
1 kg sos de rosii cu ardei ( sau 1,300 l bulion)
piper dupa gust
MOD DE PREPARARE: Ceapa , ardeiul copt si vinetele se trec (separat) prin masina de tocat carne. Intr-o cratita mai mare adaugam uleiul si apa , punem pe foc , iar cand a atins punctul de fierbere adaugam ceapa. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic 20 minute ( amestecam periodic). Adaugam ardeiul copt , sosul de rosii cu ardei si continuam fierberea la foc mic pentru 50 minute. Potrivim de sare, piper , adaugam vinetele si mai lasam vreo 10 minute pe foc, amestecand periodic. Zacusca fierbinte se pune in borcane sterilizate, le inchidem ermetic si le punem la sterilizat pentru 30 minute.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dietă rețetă zacuscă