Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Iată de ce avem nevoie pentru acest desert delicios:
Ingrediente:
– 400 g paste fainoase
– 200 g branza telemea
– 200 g branza de vaci
– 4 oua
– 6-8 linguri smantana sau iaurt
– 1 lingura mare unt
– zahar (optional)
Mod de preparare: Se fierb pastele și se lasă la scurs într-o strecurătoare. Se unge cu unt o tavă, un vas de Jena sau o cratiță. Se sfărâmă cu o furculiță brânza dulce; telemeaua se rade (pe răzătoarea mare). Se bat bine ouăle și se amestecă cu pastele și cu brânza pregatită. Se pune compoziția în vas, se toarnă smântâna sau iaurtul, se amestecă ușor, și se pune la cuptor timp de aprox. 20 de minute, la foc potrivit.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: brânză macaroane rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...