Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația cu Mircea Badea. Secretul unei relații de peste două decenii
INGREDIENTE:
5 g lapte
10 g sos de maioneză
5 g piper negru
1 cățel usturoi
1 kg carne tocată de vita
300 g ananas
20 g ketchup
20 g muștar
80 g salată verde
100 g roșii
100 g ceapă
MOD DE PREPARARE: Se preîncălzește grillul la o temperatură medie spre mare. Se amestecă într-un bol pâinea fărâmițată cu laptele condensat, peste care adaugați maioneza, piper si usturoiul tocat mărunt. Se amestecă compoziția realizată anterior cu carnea tocată, după care împărțiți compoziția rezultată în 6 porții egale. Cu mâinile se modeleaza porțiile de carne sub formă de burgeri. Se așază burgerii astfel formați pe grill și se închide capacul. După 3-4 minute, se îndepărtează capacul și se întoarc burgerii. Se gătesc apoi feliile de carne pentru încă 3-4 minute. Se așază feliile de carne pe un platou și se lasă la răcorit pentru 2 minute. Între timp, se pun pe grill cele 6 rondele de ananas și se gătesc câte două minute pe ambele fete. Se adaugă feliile de carne pe chiflele pentru burgeri împreună cu rondelele de ananas și restul topingurilor preferate.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: burgeri tropicali rețetă