Viorel Lis a ajuns la spital! Oana Lis a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil
Ingrediente:
100 g conopidă, 50 g unt, 50 g lămâie, 400 g maioneză, 50 g muștar, 100 g măsline, 100 g gogoșari roșii în oțet, 40 g pătrunjel, 40 g mărar.
Proces tehnologic:
Conopida se rupe bucățele și se fierbe în apă cu sare. Pătrunjelul și mărarul se3 toacă mărunt. Măslinele și gogoșarii roșii se taie în diferite forme pentru ornat. Se extrage sucul de lămâie.
Modul de preparare:
Conopida se așază pe un platou, ci rozete în sus, suprapuse în formă de piramidă. Se separă un sos din 50 g unt topit, sucul de lămâie, o lingură de apă caldă, sare și mărar tocat mărunt cu acest sos se stropește conopida.
Maioneza se pune într-un cornet cu vârful în formă de stea și se ornează linii ondulate peste piramidă, de la vîrf spre bază. Apoi se ornează cu felii de măsline și gogoșari roșii. Deasupra se decorează cu mărar și pătrunjel tocate mărunt.
Servirea
Preparatul se servește rece.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare piramida surpriza rețetă spectacola stil de viata