Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”
Data publicării:
Cristina Șișcanu își dezvăluie calitățile culinare pe rețelele de socializare de câte ori are ocazia. Jurnalista l-a surprins recent pe Mădălin Ionescu cu rețetă delicioasă.

Cristina Șișcanu și-a demonstrat talentul culinar impresionându-l pe Mădălin Ionescu cu o rețetă delicioasă. Pe rețelele de socializare, jurnalista nu ratează ocazia de a-și împărtăși pasiunea pentru gătit, iar de data aceasta a împărtășit cu fanii săi o nouă rețetă de piure cu păstârnac și țelină cu pește. Mădălin Ionescu a fost cucerit de gustul preparatului.

„Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva. Ce e, păstârnac? Mamă, cât de bun e”, a fost reacția lui Mădălin Ionescu.

Ingrediente:

- 4 bucăți de păstârnac

- o bucată de țelină

- ulei

- sare

- piper

- unt

- o ceapă

- lapte

- 2 pești

Te-ar putea interesa și: Gabrielei Cristea a reacționat, după ce a realizat că Tavi Clonda i-a umblat în telefon fără permisiunea ei: „Așa soț?! Să afle dacă am vreo întâlnire sau ceva”

Mod de preparare

Cristina Șișcanu a explicat modul de preparare, începând cu pregătirea legumelor. Ea le-a tăiat cubulețe și le-a copt în cuptor la 230 de grade Celsius pentru 20 de minute. 

„Iată ce gătesc eu pentru o cină ușoară: piure de păstârnac și țelină. Am aici 4 păstârnaci și o bucată de țelină. Le tai cubulețe. O să coacem legumele mai întâi. O să aibă un gust foarte bun acest piure. Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține, dar o să folosim unt, să fie bun. Pregătim tava. Punem sare și ulei. Amestecăm. Dau la cuptor pentru 20 de minute la 230 de grade”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Bursucu, la un pas de moarte după un accident petrecut în sala de dans: „A început să aibă convulsii. Medicii ne-au spus că nu o să mai trăiască”

În timp ce legumele au stat la cuptor, Cristina Șișcanu a pregătit peștele. L-a uns cu ulei, a pus puțină sare, apoi l-a băgat în friteuză. 

„Aici am 2 peștișori. Îi ungem cu puțin ulei și o să îi dăm și cu puțină sare. O să îi pun la friteuză cu aer cald. Măă gândeam să-i pun la cuptor, dar nu puteam să-i pun cu legumele, pentru că e prea încins cuptorul pentru pește”, a explicat Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Apoi, a pregătit piureul. A călit o ceapă mică în unt, a adăugat apă și lapte și a lăsat compoziția să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute până legumele au devenit moi. 

„Am tăiat o ceapă mică. Aici am pus unt. Legumele sunt gata. Untul se topește. Călim și ceapa un pic în unt. Punem un pic de apă și un pic de lapte.

Lăsăm să fiarbă la foc mic vreo 30 de minute. Legumele sunt fierte. Le puteți face cu mixerul. Mai punem un pic de sare și piper, după gust. Delicios!”, a mai precizat prezentatoarea TV.

Te-ar putea interesa și: Preparatul căruia nutriționista Mihaela Bilic nu poate să-i reziste. Are multiple beneficii pentru sănătate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel