Imagini emoționante de la priveghiul lui Helmut Duckadam: „Eroul de la Sevilla” va fi incinerat /FOTO
Cristina Șișcanu și-a demonstrat talentul culinar impresionându-l pe Mădălin Ionescu cu o rețetă delicioasă. Pe rețelele de socializare, jurnalista nu ratează ocazia de a-și împărtăși pasiunea pentru gătit, iar de data aceasta a împărtășit cu fanii săi o nouă rețetă de piure cu păstârnac și țelină cu pește. Mădălin Ionescu a fost cucerit de gustul preparatului.
„Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva. Ce e, păstârnac? Mamă, cât de bun e”, a fost reacția lui Mădălin Ionescu.
- 4 bucăți de păstârnac
- o bucată de țelină
- ulei
- sare
- piper
- unt
- o ceapă
- lapte
- 2 pești
Te-ar putea interesa și: Gabrielei Cristea a reacționat, după ce a realizat că Tavi Clonda i-a umblat în telefon fără permisiunea ei: „Așa soț?! Să afle dacă am vreo întâlnire sau ceva”
Cristina Șișcanu a explicat modul de preparare, începând cu pregătirea legumelor. Ea le-a tăiat cubulețe și le-a copt în cuptor la 230 de grade Celsius pentru 20 de minute.
„Iată ce gătesc eu pentru o cină ușoară: piure de păstârnac și țelină. Am aici 4 păstârnaci și o bucată de țelină. Le tai cubulețe. O să coacem legumele mai întâi. O să aibă un gust foarte bun acest piure. Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține, dar o să folosim unt, să fie bun. Pregătim tava. Punem sare și ulei. Amestecăm. Dau la cuptor pentru 20 de minute la 230 de grade”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.
Te-ar putea interesa și: Bursucu, la un pas de moarte după un accident petrecut în sala de dans: „A început să aibă convulsii. Medicii ne-au spus că nu o să mai trăiască”
În timp ce legumele au stat la cuptor, Cristina Șișcanu a pregătit peștele. L-a uns cu ulei, a pus puțină sare, apoi l-a băgat în friteuză.
„Aici am 2 peștișori. Îi ungem cu puțin ulei și o să îi dăm și cu puțină sare. O să îi pun la friteuză cu aer cald. Măă gândeam să-i pun la cuptor, dar nu puteam să-i pun cu legumele, pentru că e prea încins cuptorul pentru pește”, a explicat Cristina Șișcanu.
Te-ar putea interesa și: Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine
Apoi, a pregătit piureul. A călit o ceapă mică în unt, a adăugat apă și lapte și a lăsat compoziția să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute până legumele au devenit moi.
„Am tăiat o ceapă mică. Aici am pus unt. Legumele sunt gata. Untul se topește. Călim și ceapa un pic în unt. Punem un pic de apă și un pic de lapte.
Lăsăm să fiarbă la foc mic vreo 30 de minute. Legumele sunt fierte. Le puteți face cu mixerul. Mai punem un pic de sare și piper, după gust. Delicios!”, a mai precizat prezentatoarea TV.
Te-ar putea interesa și: Preparatul căruia nutriționista Mihaela Bilic nu poate să-i reziste. Are multiple beneficii pentru sănătate
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete
Regele Charles a luat o...
Ștefan Mandachi a publicat un...
Universitatea Cluj a strâns un...