Marcel Pavel, gafă de proporții. I-a urat „La mulți ani” unei persoane moarte. Era vorba despre mama unei vedete
Ingrediente:
1 kg de cartofi
1 cutie de roșii în bulion
sare
piper
3-4 căței de usturoi
verdeață tocată
cimbru
Mod de preparare:
Cartofii îi vom curăța, îi vom spăla și îi vom tăia felii. Îi punem într-o tavă, peste ei punem roțiile în bulion, o linguriță de simbru uscat, sare, piper și usturoiul.
Amestecam totul foarte bine.
Băgăm tava la cuptor la 220 C pentru 30 de minute.
Deasupra putem presăra pătrunjel verde tocat mărunt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cartofi la cuptor rețetă roșii usturoi
Șerban Huidu a acordat un...
Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....