Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”
Ingrediente:
500g ciuperci
200ml lapte
2 linguri de unt
1 lingură de făină
3 linguri de smântână
1 ceapă
2 căței de usturoi
mărar
sare
Mod de preparare:
Ceapa trebuie tocată mărunt și pusă în untul topit, la călit pentru 2-3 minute.
Peste, trebuie să adăugăm ciupercile care au fost curățate, spălate și tăiate feliuțe subțiri. Lăsăm pe foc până când zeama de la ciuperci se evaporă.
Pune o lingură de făină în 200 ml de lapte și amestecă până se dizolvă. Toarnă acest conținut peste ciuperci. Tot acum trebuie pus și usturoiul zdrobit.
Lasă pe foc până când începe să se îngroașe sosul. Adaugă apoi și cele trei linguri de smântână.
La final presară mărarul tocat și condimentează cu sare.
Servește cu mămăliguță caldă.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciulama ciuperci mamaliga retete
Camelia Pătrășcanu a făcut...
Pilotul Osiceanu a dezvăluit o...