Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”
Iată rețeta propusă de Cori Grămescu:
„Mușchi de vită, broccoli, roșii și puree de mazăre cu avocado. Simplu și bun, pentru puree-ul de mazăre eu folosesc mazăre fină la conservă, ca să nu mai pierd timpul și cu fiert mazărea.
Mușchiul de vită vi-l recomand gătit rare (în sânge) sau medium rare, altfel are textură unui bocanc. Ca să obtineți acest tip de preparare, carnea trebuie să fie scoasă din frigider cu circa o oră înainte de gătire.
Grătarul să fie foarte încins, iar bucățile de carne să aibă o grosime de 2-3 cm.
Carnea se prăjește 1 min pe fiecare parte pentru a o găti rare (în sânge) sau 1.5 min pe fiecare parte pentru medium rare, apoi se închide focul și se mai lasă pe grătar, sub capac, încă 1 min.
Merge asezonată cu muștar dijon iute, cu dressing de cremă de brânza sau sos aioli (maioneză cu usturoi) - menționate în ordinea crescătoare a caloriilor aduse suplimentar”, a explicat nutritionistul pe Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cori gramescu dietă muschi piure retata
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Pilotul Osiceanu a dezvăluit o...
Pilotul Osiceanu a dezvăluit o...
Mihaela Bilic a prezentat o...