Bogdan Medvedi și Anișoara Cojocaru i-au cucerit pe jurații de la Vocea României. Tânăra a avut parte de o surpriză imensă
Ingrediente:
2 cepe
2 ardei
4 roșii coapte
5 linguri ulei
1/2 cană orez
pătrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa trebuie tocată mărunt, la fel și ardeiul. Se pun la călit în puțin ulei. Adăugați puțină sare și lăsați pe foc până se înmoaie.
Roșiile se crestează la un capăt și se vor pune în apa care clocotește. Se lasă circa 1 minut și apoi se decojesc. Trebuie să le tocați cubulețe.
Acestea vor fi adăugate peste legume și se mai lasă la fiert pentru circa 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Orezul trebuie fiert în apă clocotită cu 1 linguriță de sare. După ce a fiert, se adaugă peste legumele de mai sus.
La final presărați pătrunjel tocat mărunt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ghiveci legume orez retete
Mi-Th Influencer, emisiunea...
Iată ce-ți rezervă astrele...