„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
INGREDIENTE:
2 morcovi
1 radacina patrunjel
400 g leurda
250 ml bulion sau 2 linguri pasta de tomate
vegeta
marar verde tocat
ulei
MOD DE PREPARARE: Zarzavatul se curăță și se taie rondele. Morcovii se călesc în puțin ulei pentru a da o culoare frumoasă ciorbei. Se adaugă apoi apa peste ei, leurda și pătrunjelul. Se lasă să fiarbă bine. Când sunt toate aproape fierte se adaugă bulionul( pasta de roșii) și se mai dă un clocot. Se potrivește gustul cu vegeta.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciorba de leurda reteta de post
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...