„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 Ingrediente
Pentru aluat ai nevoie de:
150 ml ulei 
150 ml apă
sare
drojdie cât o nucă
făină cât cuprinde
Pentru umplutură vei avea nevoie de:
2 cutii de ciuperci 
6 cepe
1 morcov
2 căni cu orez
sare
piper
Mod de preparare:
1. Frămânți un aluat din ulei, apă călduță, drojdie, sare și făină. Lași o oră la dospit într-un loc călduț. 
2. Cât timp crește aluatul, pregătești umplutura. Fierbi ciupercile (dacă sunt crude) și morcovul. Călești ceapa tăiată solzișori și dai totul prin mașina de tocat: ciupercile, morcovul și ceapa. Speli orezul și îl fierbi puțin în apă ca să se umfle, adaugi și orezul la compoziția tocată, apoi condimentezi cu sare și piper după gust.
3. Formezi rulada astfel: aluatul îl împarți în două părți egale. Întinzi pe masă două foi folosind sucitorul și făina. Compoziția de ciuperci o împarți în două, întinzi uniform pe fiecare foaie, le rulezi și le pui în tava unsă cu ulei. Apoi le dai la cuptor pentru 20-30 de minute.
Poftă bună!
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu 
Categorie: Retete 
Tagurile articolului: reteta de post  retete  retete gustoase  rulada de ciuperci  

Consumul de apă, un gest atât...



Salata cu castraveți și somon,...