„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
1-2 kg cartofi mici
2 fire praz
2 roșii
1/2 legătură de cimbru
100 gr măsline negre
2 cepe
75 ml oțet
sare
piper
3 linguri de ulei
Mod de preparare:
1. Speli cartofii și îi fierbi în coajă în apă sărată circa douăzeci de minute . Când sunt gata îi treci prin apă rece, îi decojești, îi speli și îi lași să se răcească.
2. Cureți prazul, îl speli și îl tai rondele. Îl opărești în apă fiartă cu sare pentru 3 minute. Apoi îl scurgi.
3. Speli roșiile, le tai în patru, le îndepărtezi semințele și le tai bucăți mici. Cimbrul trebuie spălat și mărunțit.
4. Tai cartofii felii, îi amestceci cu prazul, roșiile și măslinele. Cureți ceapa, o tai fin, o adaugi peste legume împreună cu oțetul, cimbrul, sare și piper.
5. Lași salata la rece 30 de minute, apoi adaugi uleiul și mai condimentezi încă o dată.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: praz retete retete de post retete delicioase roșii salata de cartofi
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...