Bursucu, amenințat de Leo de la Strehaia. Motivul pentru care sponsorul maneliștilor și-a ieșit din fire: „S-a apucat să dea declarații urâte”
Pentru prepara această rețetă avem nevoie de doar câteva ingrediente:
1 vânătă medie
1 dovlecel cam de aceeași mărime cu vânăta
3 căței de usturoi
1 ceapă medie
sare
2 linguri de ulei
apă pentru fiert dovlecelul
Mod de preparare
Coacem vânăta, o curățăm și o lăsăm la scurs.
Dovlecelul se curăță, se taie în cubulețe și se pune la fiert, în apă cu sare. După ce se fierbe, îl lăsăm la scurs, până se răcește.
După ce vânăta și dovlecelul s-au răcit, le mai stoarcem de zeamă și le așezăm pe tocător, unde în prealabil am tocat ceapa solzișori.
Te tocăm împreună, ăână când întreaga compozișie devine o pastă omogenă.
Le mutăm într-un castron în care adăugăm și usturoiul pisat, sare după gust și puțin ulei.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovlecel post rețetă salata vinete
Jonice Webb, expert în...