„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 INGREDIENTE:
1 kg de ciuperci
2 ardei grași roșii
3 cepe
2 morcovi
200 g pulpă de roșii
cimbru
pătrunjel
sare
piper
200 ml vin alb
2 linguri de făină
MOD DE PREPARARE:
Ciupercile le curățăm, le spălăm, după care le tăiem felii. Călim ceapa în puțin ulei încins, când a devenit aurie adăugăm morcovii dați prin răzătoare. După ce s-a călit puțin împreună cu ceapa adăugăm ardeii tocați, roșiile pasate, ciupercile și vinul.
Lăsăm să fiarbă puțin împreună, după care adăugăm apă cât să acopere ciupercile. Adăugăm cimbrul și acoperim oala, lăsăm să fiarbă la foc mic amestecând din când în când. Făina o amestecăm cu puțină apă după care adăugăm peste ciuperci și lăsăm să fiarbă cca 10 minute. La final potrivim de pătrunjel și condimente după gust.
POFTĂ BUNĂ!
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Romina Băluță 
Categorie: Retete 
Tagurile articolului: rețetă  reteta post  tocanita de ciuperci  

Consumul de apă, un gest atât...



Salata cu castraveți și somon,...