Rețetă de post. Tocăniță de conopidă
Data actualizării:
Data publicării:
Tocănița de conopidă este extrem de gustoasă și se prepară ușor și rapid.

INGREDIENTE:

1 buc. conopidă mare

1 cutie suc de roșii

2 cepe

1 legătură pătrunjel

sare, ulei după gust

MOD DE PREPARARE:

Conopida se desface buchețele, se spală și se fierbe în apă cu sare. Ceapa o curățăm, o spălăm și o tăiem mărunt, o călim în puțin ulei. Conopida o punem într-o oală cu un pahar din apa în care a fiert, adăugăm ceapa călită și sucul de roșii, lăsăm la fiert, când este gata presărăm verdeața! 

POFTĂ BUNĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: reteta de post  tocanita de conopida 






pixel