„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
INGREDIENTE:
1 buc. conopidă mare
1 cutie suc de roșii
2 cepe
1 legătură pătrunjel
sare, ulei după gust
MOD DE PREPARARE:
Conopida se desface buchețele, se spală și se fierbe în apă cu sare. Ceapa o curățăm, o spălăm și o tăiem mărunt, o călim în puțin ulei. Conopida o punem într-o oală cu un pahar din apa în care a fiert, adăugăm ceapa călită și sucul de roșii, lăsăm la fiert, când este gata presărăm verdeața!
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: reteta de post tocanita de conopida
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...