Marte în Berbec, din 30 aprilie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii
INGREDIENTE:
1 buc. conopidă mare
1 cutie suc de roșii
2 cepe
1 legătură pătrunjel
sare, ulei după gust
MOD DE PREPARARE:
Conopida se desface buchețele, se spală și se fierbe în apă cu sare. Ceapa o curățăm, o spălăm și o tăiem mărunt, o călim în puțin ulei. Conopida o punem într-o oală cu un pahar din apa în care a fiert, adăugăm ceapa călită și sucul de roșii, lăsăm la fiert, când este gata presărăm verdeața!
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: reteta de post tocanita de conopida
Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....