Rețetă de post. Varză la cuptor cu morcov și ceapă. Simplu și ușor de preparat
Data actualizării:
Data publicării:
Această rețetă de varză la cuptor este alegerea ideală pentru postul Paștelui. Iață cât de ușor o poți prepara chiar tu. 

Rețeta de varză la cuptor cu morcov și ceapă este extrem de delicioasă și ușor de gătit. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și modul de preparare. 


Ingredinte:


1 varză mai mare 

2 cepe 

1 morcov

1 linguriță boabe de piper 

2 linguri de bulion

3 lunguri de ulei 

1 foaie de dafin 

sare 

piper


Mod de preparare:


1. Varza se toacă mărunt, se presară cu sare, se frământă și se lasă așa. 

2. Între timp ceapa, tăiată mărunt și morcovul ras se pun să se călească în uleiul încins, în prealabil. 

3. După ce s-au înmuiat puțin, se adaugă varza scursă de suc și se lasă pe foc circa 20 de minute să se călească împreună. 

4. Se transferă într-un vas de cuptor, se pun piperul, foaia de dafin, se toarnă bulionul diluat cu apă și se lasă la cuptor încă 30 de minute. 


Se servește cu mămăliguță caldă și ardei iute. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: postul pastelui  retete  retete de post  retete delicioase  varza la cuptor 






pixel