„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Rețeta de varză la cuptor cu morcov și ceapă este extrem de delicioasă și ușor de gătit. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și modul de preparare.
Ingredinte:
1 varză mai mare
2 cepe
1 morcov
1 linguriță boabe de piper
2 linguri de bulion
3 lunguri de ulei
1 foaie de dafin
sare
piper
Mod de preparare:
1. Varza se toacă mărunt, se presară cu sare, se frământă și se lasă așa.
2. Între timp ceapa, tăiată mărunt și morcovul ras se pun să se călească în uleiul încins, în prealabil.
3. După ce s-au înmuiat puțin, se adaugă varza scursă de suc și se lasă pe foc circa 20 de minute să se călească împreună.
4. Se transferă într-un vas de cuptor, se pun piperul, foaia de dafin, se toarnă bulionul diluat cu apă și se lasă la cuptor încă 30 de minute.
Se servește cu mămăliguță caldă și ardei iute. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: postul pastelui retete retete de post retete delicioase varza la cuptor
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...