Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Într-un castron amestecăm făina cu amidonul și-l dăm deoparte.
Batem ouăle într-un alt castron și le dăm deoparte și pe ele.
Pentru început, vom șterge bine puiul de excesul de lichid, dacă există, apoi îl tăiem în felii mai subțiri.
Punem pieptul de pui într-un castron, alături de toate condimentele. Amestecăm bine bucățile de carne, astfel încât se se condimenteze uniform. Acoperim vasul cu o folie de prospețime și le dăm la rece pentru minim 3 ore.
Cu o oră înainte de prăjire, scoatem carnea afară din frigider după care le trecem prin făina amestecată cu amidonul.
Următorul pas e să punem toate bucățile de piept de pui în ouăle bătute și le amestecăm, astfel încât să se acopere uniform. După aceea, carnea se dă foarte bine prin fulgii de porumb sfărâmați, astfel încât să acoperim toate locurile.
Încingem o tigaie cu ulei și punem bucățile, doar în momentul în care este suficient de încins.
Prăjim la foc mediu, întorcându-le cu grijă de 2-3 ori. Ideal ar fi să nu le bruscați prea tare, altfel nu vor mai avea o crustă frumoasă și crocantă.
Scoatem pe un grătar la scurs sau pe o tavă tapetată cu șervet de bucătărie. Se pot servi cu sosul preferat. Poftă bună!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se da drumul la cuptor, pentru a se preîncălzi. Roșiile se taie în jumătăți și se așează (într-un strat) în tavă. În mijloc se așează brânza feta. Se presară din belșug oregano și ulei de măsline, se bagă la cuptor pentru 30-35 minute (până când brânza se topește și roșiile se înmoaie).
Între timp, se fierb pastele. Se curăță/ zdrobește usturoiul și se amestecă cu 1/2 din busuioc (tăiat mărunt).
Se scoate de la cuptor, se amestecă roșiile cu feta plus usturoi/ busuioc, se adaugă pastele și restul de busuioc.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Retete
Tagurile articolului: crispy fast food rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...