Oracolul Vedetelor. Larisa Iordache, viața după retragerea din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică mare, după ce am pierdut-o pe mama” / VIDEO
Ingrediente:
1 cartof dulce mare
3 morcovi medii
1 ceapă albă
2 căței de usturoi
1 lingură de ulei de măsline
4 căni de supă de legume
Sare și piper, după gust
Smântână
Pătrunjel proaspăt tocat
Mod de preparare:
Decojiți și tăiați morcovii și cartoful dulce în bucăți. Se toacă ceapa mărunt, la fel și usturoiul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă și sotați ceapa la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut, amestecând constant.
Adăugați cartoful dulce, morcovii, supa de legume și sare și piper, după gust.
Se amestecă totul și se lasă să dea în clocot.
Reduceți la foc mic, acoperiți oala și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute.
Lăsați supa să se răcească timp de aproximativ 15 minute.
Adăugați supa într-un blender sau într-un robot de bucătărie și amestecați-o până la omogenizare.
Serviți cu un strop de smântână și pătrunjel proaspăt tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Chef Joseph Hadad a dezvăluit...
Chef Joseph Hadad a dezvăluit...
Acest condiment este cunoscut...
Horoscop dragoste. Ce zodie se...
Daniela Simulescu, redactor-șef...
Cum îți activezi puterea...