„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 Ingrediente:
300 g dovleac
1 morcov mare
1 ceapă
1 cartof
2-3 linguri ulei de măsline
sare
piper
supă de legume
crutoane
Mod de preparare:
Dovleacul, cartoful, ceapa și morvocul vor fi curățare, spălate, tăiate cubulețe și puse într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărăm sare, piper și 1 lingură de ulei de măsline. Amestecăm totul și împachetăm în hârtie de copt. Vom coace la 180-200 C pentru circa 40 de minute. 
După ce legumele sunt coapte, le răsturnăm într-o oală, punem untul și 1-2 linguri de ulei de măsline și pasăm cum un blender vertical.
Punem supă de legume pentru a subția supa.
Condimentăm cu sare și piper, după gust.
Mai dăm într-un clocot.
Servim cu crutoane.
Poftă bună!
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu 
Categorie: Retete 
Tagurile articolului: coapte  legume  retete  supa crema  

Consumul de apă, un gest atât...



Salata cu castraveți și somon,...