Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Ingrediente:
250 g fasole albă uscată
1 kg rădăcină țelină
2 căței de usturoi
2 cepe
1 frunză dafin
25 ml ulei
1.2 l supă de pui sau legume
Sare
Piper proaspăt măcinat
Bacon pentru servire
Mod de preparare:
Fasolea trebuie pusă într-un vas cu apă și lăsată la înmuiat peste noapte.
Tăiați ceapa și pisați usturoiul. Într-o oală mare de aproximativ 3 litri călim ceapa cu puțin ulei până devine translucidă.
Acest lucru va dura aproximativ 5-7 minute, timp în care continuăm să amestecăm ca să nu se ardă. Se adaugă usturoiul și se mai un minut.
Țelina o vom spăla, o tăiem cubulețe, iar după ce ceapa și usturoiul s-au călit, o adăugăm în oală.
Adaugam imediat supa de pui sau legume si fasolea scursa. Adăugați frunze de dafin.
Odată ce începe să fiarbă, acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 oră, amestecând din când în când.
Am aruncat frunzele de dafin și am făcut tot piureul într-un mixer până când nu au mai rămas bucăți solide.
Se condimenteaza cu sare și piper.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: fasole retete supa crema
Daniela Simulescu, astrolog DC...