Ce ne rezervă astrele până la finalul anului. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în următoarea perioadă
Ingrediente:
1 dovlecel
4 cartofi
1 ceapă
1 țelină mică
2-3 buchețele de conopidă
1 praz
1 păstârnac
1 pătrunjel
2-3 morcovi
2 roșii
un gogoșar
2 ardei grași
1 cartof dulce
o căpățână de usturoi
1 vânată
2-3 linguri de ulei
sare, piper
cimbru, rozmarin
Mod de preparare:
Dovlecelul, țelină, cartofii, ceapa, morcovii, păstărnacul, pătrunjelul, cartoful dulce și vinetele le vom curăța de coajă și le vom spăla, le tăiem cuburi sau rondele. Usturoiul, prazul, conopida, roșiile, gogoșarii și ardeii grași doar le vom spăla și tăia bucăți mai mari.
Le vom pune pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le stropim cu ulei și le condimentăm. Amestecăm cu mâna.
Le băgăm în cuptorul încins la 200 de grade pentru 50 de minute- o ora.
Se lasă la răcit și se transferă într-o oală. Usturoiul îl vom curăța de coajă.
Punem 1 litru și jumătate de apă și lăsăm la fiert.
Scurgem din lichid într-un vas și le lăsăm la răcit.
Le mixăm bine cu un blender, dacă mai este nevoie adăugăm din zeama în care au fiert.
Puteți adaugă smântână grasa sau unt.
Condimentăm cu sare după gust.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: coapte legume rețetă supa crema
Daniela Simulescu, astrolog DC...