Cristi Brancu îl face praf pe Vali Vijelie. Susține că a luat țeapă de la artist: „Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte rușinos”
Ingrediente:
200 gr năut
o ceapă
un morcov
un cartof
4 linguri susan
o lingură unt
un cățel de usturoi
puțin ulei de măsline
200 ml smântână
sare, piper
Mod de preparare:
Năutul îl vom spăla bine și îl vom pune la înmuiat cu o seară înainte.
Îl vom pune la fiert a doua zi, împreună cu ceapa, morcovul în apă cât să treacă cu două degete peste legume. Punem la fiert și sare.
După ce năutul a fiert pe jumătate, punem și cartoful.
Scurgem o parte din apă și dăm prin blender totul. Adăugăm din apa în care au fiert legumele.
La final adăugăm untul și smântâna, cățelul de usturoi, piper și sare după gust. Susanul îl vom prăji înainte și îl vom măcina.
Poftă bună!
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: naut rețetă supa crema
Carmen Brumă a împărtășit cu...