Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
500 g ciuperci
150 g suc de roșii concentrat
2 cepe
4 ardei kapia
3 linguri ulei de porumb
200 g supa de legume
1 linguriță boia dulce
sare și piper după gust
2 caței de usturoi
marar
Mod de preparare:
Vom curăța, spăla și felia ciupercile. Ceapa o vom toca mărunt și o vom pune la călit în ulei încins pentru maxim 5 minute.
Ardeii se curata de cotoare, se spală și se taie mărunt și se pun peste ceapă. Mai lăsăm 1-2 minute. Se pune usturoiul tăiat mărunt.
Punem și ciupercile, se amesteca și se lasă să fiarbă sub capac, până scade apa pe care o lasă.
Se încălzește supa de legume și se toarnă peste ciuperci.
Se adaugă sucul de roșii, boia, sarea, piperul și apa și se lasă să fiarbă câteva minute.
Presărăm mărar proaspăt tocat la final.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciuperci legume retete tocanita
Daniela Simulescu, astrolog DC...