Horoscop, vineri, 22 noiembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Ingrediente:
1,2 kg de carne de porc
600 g de ceapă tocată
1 ardei gras mare
boia de ardei iute
1 linguriță de chimen
1 lingură cu vârf de boia dulce
50 ml de ulei
250 ml de suc de roșii
sare, piper
Mod de preparare:
Punem uleiul la încins într-o cratiță, peste care adăugăm chimenul. După 3-4 minute punem carnea. Lăsăm cât să se rumenească ușor. Punem după aceea ceapa și ardeiul gras, tocate mărunt.
După ce s-a înmuiat ceapa, punem boia de ardei dulce, apă și boia de ardei iute.
Punem apă caldă cât să acopere carnea.Punem sare.
Punem un capac și lăsăm să fiarbă.
În acest timp punem prepara o garnitură de cartofi, care merge de minune cu această tocăniță picantă.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: porc rețetă tocanita picanta
Daniela Simulescu, astrolog DC...