Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Ingredinte
1,5 kg carne de porc
10 cepe mari
10 morcovi mari
200 hr smântănă cu 35% grăsime
foi de dafin
suc de roșii
sare
piper
Mod de preparare
Curățăm și tăiem legumele și carnea. Punem ceapa la călit într-o tigaie, iar carnea o așezăm separat într-o oală cu apă, la fiert. După ce ceapa a început să capete o nuanță aurie, adăugăm și morcovul, iar după ce acestea s-au călit, le turnăm în oala cu carne și lăsăm totul la foc mediu.
Turnăm și sucul de rosii, amestecam bine și lăsăm la fiert. Când prepaatul este aproape gata, adăugăm smântana, foile de dafin, sarea și piperul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Anna Lesko gulas moldovenesc porc rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...