REȚETĂ de vedetă. Teo Trandafir: PIZZA fără făină. „Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă”
Data publicării:
Prezentatoarea TV a dezvăluit cum prepară pizza fără făină.

Teo Trandafir s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. În 2014, vedeta a trecut printr-o operație complexa de micșorare a stomacului, iar rezultatul i-a schimbat viața. 

În urma operației, prezentatoarea Tv a fost nevoită să își schimbe total stilul de viață. A început să reducă porțiile, să mănânce mai sănătos, iar azi, vedeta poate spune că a uitat ce înseamnă să ții dietă. 

Chiar dacă nu mai ține dietă, vedeta se ferește de alimente care ar putea să îi strice silueta. 

„În general, servesc masa principală cu colegii mei, mâncăm toţi acelaşi lucru, de obicei meniul zilei de la unul din restaurantele din Bucureşti: piept de pui cu salată, pulpe de pui cu ce garnitură este în ziua respectivă, peste. Desertul de obicei îl cedez, dar fructul îl păstrez pentru gustare. Dimineaţa mănânc pâine de secară cu un ou de prepeliţă sau o feliuţă de ceva şi am plecat’’, a mărturisit vedeta de la Kanal D pentru Ce se întâmplă, doctore?!


Stil de viață sănătos nu înseamnă renunțarea la răsfăț. Teo Trandafir a dezvăluit care este preparatul ei preferat, la care nu poate rezista. Din fericire vedeta a reinterpretat rețeta originală, astfel că preparatul a devenit unui aproape dietetic. 


 „Există o reţetă, dar nu ştiu cum se numeşte. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, caşcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider şi ce ne place. Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a mai spus Teo Trandafir.

 

Cum se menține în formă Teo Trandafir. Vedeta are un ritual pe care îl păstrează cu strictețe în fiecare dimineață

 

Teo Trandafir a mărturisit că zi de zi, în fiecare dimineață după ce se trezește, bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Acest secret se pare că o ajută să se mențină în cea mai bună formă a ei.

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo chiar în emisiunea ei de la Kanal D.

 

Totodată, Teo Trandafir a dezvăluit și ce regim alimentar are. Vedeta a povestit că mănâncă des, dar puțin, și a renunța definitiv la cartofii prăjiți și sucurile acidulate.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place”, explica Teo Trandafir.

 

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dietă  faina  pizza  rețetă  Teo Trandafir 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel