Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Iată cum prepari deliciosul desert :
Ingrediente:
-60g unt
-225g ciocolată de bună calitate (60-70%cacao)
- 95 g cacao
- 1 lingură de pudră de espresso
- 400 grame zahăr alb
- 110 grame zahăr brun
- 2 linguriţe de sare
- 6 ouă mari
- 130g făină
Mod de preparare: Încinge cuptorul la 180 de grade celsius. Unge o tavă de 9×13 cm cu unt şi pune-i hârtie de copt pe toate marginile. Combină ciocolata tocată cu cacaoa şi pudra de cafea. Adaugă untul într-o cratiţă mică şi găteşte-l până dă un clocot, apoi încă 5 minute, amestecând. Adaugă untul topit peste mixul de ciocolată şi cacao şi lasă să stea 2 minute deoparte. Apoi, amestecă totul până ciocolata devine fină şi complet topită şi lasă totul deoparte. Combină zahărul alb, cel brun, extractul de vanilie, sarea şi ouăle într-un bol mare. Bate totul cu mixerul la viteză mare aproximativ 10 minute. În timp ce mixezi, adaugă şi amestecul de ciocolată cu unt şi continuă să baţi totul până se omogoenizează toate ingredientele. Făina o cerni şi o adaugi peste amestec cu o spatulă, folosind mişcări largi. Aluatul se pune în tavă şi se coace până creşte puţin şi se formează o crustă la suprafaţă.
Dacă ai urmat toţi aceşti paşi cu siguranţă a ieşit o prăjitură delicioasă!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert negresa prajitura rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...