Ilinca Vandici, reacție neașteptată după ce Irina Columbeanu s-a fotografiat cu o geantă de 30.000 de euro: „Mare mi-a fost surprinderea. Am apreciat-o....”
Chiar dacă a început numărătoarea inversă până când Laura Cosoi va deveni mămică pentru a patra oară, vedeta continuă încă să fie destul de activă atât pe plan profesional, cât și în mediul online, acolo unde le împărtășește adesea fanilor săi diferite lucruri ce țin de viața personală. Așadar, de această dată, actrița le-a demonstrat tuturor aptitudinile de gospodină pe care le are, pregătind o rețetă delicioasă de papanași cu brânză de vaci.
Laura Cosoi nu a făcut o rețetă oarecare, ci a reprodus-o fix pe cea a mamei sale, pe care femeia care s-a stins recent din viață le-o pregătea adesea copiilor săi. Vizibil nostalgică pentru vremurile de altădată, vedeta și-a dorit să se reîntoarcă în timp măcar prin intermediul gustului pe care aceste delicatese îl aduc în farfurie.
„Azi mi s-a făcut dor de copilărie și de acești papanași cu brânză dulce pe care mama îi prepară destul de des. Mă gândeam că poate vă inspiră și pe voi.”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.
Ingrediente:
Brânză de vacă dulce 500 g
3 ouă
150 grame de griș
1 cană de ulei
Esență vanilie
1 lingură de zahăr vanilat
2 coajă de la 1/2 lămâie
1/2 cană făină
Dulceață sau miere
Te-ar putea interesa și: Cea mai simplă și delicioasă ciorbă a la grec. Încearcă și tu rețeta virală de pe TikTok / video
Papanașii din copilăria Laurei Cosoi se prepară extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci este să amesteci ingredientele de mai sus, după care să lași compoziția să se odihnească timp de câteva minute. După acest proces, se formează turtițe egale, iar fiecare se prăjește în ulei pe ambele părți. La final, actrița spune că poți personaliza delicatesa după bunul plac, ori poți să o consumi simplă, după cum face și ea.
„Se amestecă brânza de vaci cu ouăle, coaja de lămâie, grișul, esența de vanilie, zahăr vanilat. Se lasă acoperită compoziția la frigider 30 de minute. Se obțin apoi niște turtițe pe care le poți trece prin făină ca să nu se lipească de fundul vasului. Am pus uleiul la încins și am prăjit turtițele până au devenit rumene. Cam 3 minute pe fiecare parte!
La final, poți presăra zahăr pudră, adaugi miere sau dulceață după gust. Eu le prefer simple!”, a mai transmis vedeta pe rețelele de socializare.
View this post on Instagram
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Regele Charles a luat o...
Universitatea Cluj a strâns un...