Rețeta delicioasă de supă cremă de legumă a bucătarului Joseph Hadad: „Este naturală 100%”
Data publicării:
Chef Joseph Hadad le propune fanilor săi o rețetă delicioasă de supă cremă de legume.

Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai celebri bucătari chefi din țara noastră. Acesta iubește bucătăria, dar, în aceeași măsură, iubește să împărtășească și cu publicul său rezultatele obținute și cele mai delicioase rețete. Una dintre sugestiile pe care cheful le-a propus-o recent fanilor săi pentru masa de prânz este supa cremă de legume. Imaginația nu trebuie să aibă limite aici, astfel încât se pot folosi orice fel de legume. Totul se asezonează cu puțină sare, după gust, și cu ulei de măsline și este numai bună de mâncat. De asemenea, Joseph Hadad le atrage atenția tuturor asupra faptului că aceasta trebuie să fie consumată caldă, indiferent de temperatura din termometre.

„La prânz m-am bucurat de o cremă de legume delicioasă. Conține morcov, țelină, ceapă, gulie, pătrunjel. Toate legumele se pun la fiert cu sare, fără nicio pudră nimic, este naturală 100%. Punem la fiert, după care în blender cu puțin ulei de măsline și o mâncăm. E un prânz foarte bun.

Este extrem de sănătos să consumăm supă o dată pe zi, fie ea simplă, de legume sau cremă. Mai ales în zilele foarte călduroase, un preparat fierbinte ne ajută să reglăm temperatura corpului și ne oferă o senzație plăcuta după, asigurându-ne în același timp aportul de hidratare necesar.”, a spus Joseph Hadad pe rețelele de socializare.

Sorin Bontea, cea mai bună rețetă de gogoși. Secretul pentru a obține un aluat pufos

Cum poți decoji cartofii mai ușor

În altă postare făcută de celebrul bucătar, acesta le dezvăluia fanilor un truc foarte simplu pentru decojirea rapidă a cartofilor.

„Odată cu venirea toamnei și a sezonului rece, în general, și meniul nostru se schimbă, începem să mâncăm mai multe mâncăruri gătite, iar cartofii revin în farfuriile noastre, în atâtea feluri. Și tot multe sunt și felurile în care puteți să vă îmbunătățiți modul de lucru cu cartofii. Iată doar câteva dintre ele.

Dacă nu vreți să vă chinuiți cu decojirea cartofilor fierți în coajă, un truc simplu este să îi crestați de jur-împrejur la jumătate când sunt încă cruzi. După ce au fiert și i-ați scurs, lăsați-i un pic să se răcească și apoi prindeți fiecare cartof de ambele capete, trăgând ușor. Coaja se va îndepărta dintr-o bucată pe fiecare parte.”, a scris chef Joseph Hadad pe blogul său.

Micul dejun celebru pe TikTok: Shakshouka. Rețeta specială a bucătarului chef Joseph Hadad

Rețetă de chipsuri din cojile de la cartofi

 Mai mult, tot Joseph Hadad ne învață la ce putem folosi cojile cartofilor. Chiar dacă, de cele mai multe ori, acestea ajung în coșul de gunoi, bucătarul ne propune un preparat delicios cu ele.

„Tot cartofii fierți în coajă pot fi transformați cu ușurință în piure. Nu trebuie să folosiți trucul de mai sus. Este suficient să îi fierbeți ca de obicei. Când sunt gata, se taie pe jumătate. Pe un bol se așază o strecurătoare cu ochiuri mari sau un grătar caroiat cu ochiuri mici. Așezați jumătățile de cartof cu tăietura în jos și presați ușor cu palma. Pulpa va trece prin grătar, iar coaja va rămâne deasupra.

Dar și coaja este bună! Mai ales că are o grămadă de nutrienți. Dacă aveți nevoie de miez, nu aruncați cojile. După ce ați spălat bine cartofii, curățați-i fiind generoși cu cantitatea de pulpă care rămâne pe coajă. Întindeți cojile pe o tavă cu hârtie de copt, stropiți-le cu ulei, sare și piper, poate și niște boia afumată, și dați-le la cuptor. Vor ieși delicioase.”, a mai dezvăluit bucătarul chef.

Citește AICI cum obții cartofii prăjiți perfect crocanți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: joseph hadad  rețetă  supa crema 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel