Rețeta delicioasă de supă cremă de legumă a bucătarului Joseph Hadad: „Este naturală 100%”
Chef Joseph Hadad le propune fanilor săi o rețetă delicioasă de supă cremă de legume.

Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai celebri bucătari chefi din țara noastră. Acesta iubește bucătăria, dar, în aceeași măsură, iubește să împărtășească și cu publicul său rezultatele obținute și cele mai delicioase rețete. Una dintre sugestiile pe care cheful le-a propus-o recent fanilor săi pentru masa de prânz este supa cremă de legume. Imaginația nu trebuie să aibă limite aici, astfel încât se pot folosi orice fel de legume. Totul se asezonează cu puțină sare, după gust, și cu ulei de măsline și este numai bună de mâncat. De asemenea, Joseph Hadad le atrage atenția tuturor asupra faptului că aceasta trebuie să fie consumată caldă, indiferent de temperatura din termometre.

„La prânz m-am bucurat de o cremă de legume delicioasă. Conține morcov, țelină, ceapă, gulie, pătrunjel. Toate legumele se pun la fiert cu sare, fără nicio pudră nimic, este naturală 100%. Punem la fiert, după care în blender cu puțin ulei de măsline și o mâncăm. E un prânz foarte bun.

Este extrem de sănătos să consumăm supă o dată pe zi, fie ea simplă, de legume sau cremă. Mai ales în zilele foarte călduroase, un preparat fierbinte ne ajută să reglăm temperatura corpului și ne oferă o senzație plăcuta după, asigurându-ne în același timp aportul de hidratare necesar.”, a spus Joseph Hadad pe rețelele de socializare.

Sorin Bontea, cea mai bună rețetă de gogoși. Secretul pentru a obține un aluat pufos

Cum poți decoji cartofii mai ușor

În altă postare făcută de celebrul bucătar, acesta le dezvăluia fanilor un truc foarte simplu pentru decojirea rapidă a cartofilor.

„Odată cu venirea toamnei și a sezonului rece, în general, și meniul nostru se schimbă, începem să mâncăm mai multe mâncăruri gătite, iar cartofii revin în farfuriile noastre, în atâtea feluri. Și tot multe sunt și felurile în care puteți să vă îmbunătățiți modul de lucru cu cartofii. Iată doar câteva dintre ele.

Dacă nu vreți să vă chinuiți cu decojirea cartofilor fierți în coajă, un truc simplu este să îi crestați de jur-împrejur la jumătate când sunt încă cruzi. După ce au fiert și i-ați scurs, lăsați-i un pic să se răcească și apoi prindeți fiecare cartof de ambele capete, trăgând ușor. Coaja se va îndepărta dintr-o bucată pe fiecare parte.”, a scris chef Joseph Hadad pe blogul său.

Micul dejun celebru pe TikTok: Shakshouka. Rețeta specială a bucătarului chef Joseph Hadad

Rețetă de chipsuri din cojile de la cartofi

 Mai mult, tot Joseph Hadad ne învață la ce putem folosi cojile cartofilor. Chiar dacă, de cele mai multe ori, acestea ajung în coșul de gunoi, bucătarul ne propune un preparat delicios cu ele.

„Tot cartofii fierți în coajă pot fi transformați cu ușurință în piure. Nu trebuie să folosiți trucul de mai sus. Este suficient să îi fierbeți ca de obicei. Când sunt gata, se taie pe jumătate. Pe un bol se așază o strecurătoare cu ochiuri mari sau un grătar caroiat cu ochiuri mici. Așezați jumătățile de cartof cu tăietura în jos și presați ușor cu palma. Pulpa va trece prin grătar, iar coaja va rămâne deasupra.

Dar și coaja este bună! Mai ales că are o grămadă de nutrienți. Dacă aveți nevoie de miez, nu aruncați cojile. După ce ați spălat bine cartofii, curățați-i fiind generoși cu cantitatea de pulpă care rămâne pe coajă. Întindeți cojile pe o tavă cu hârtie de copt, stropiți-le cu ulei, sare și piper, poate și niște boia afumată, și dați-le la cuptor. Vor ieși delicioase.”, a mai dezvăluit bucătarul chef.

Citește AICI cum obții cartofii prăjiți perfect crocanți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 05 oct 2022, 14:41

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă