Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
În timp ce carnea de vită măcinată adaugă o doză bună de proteine sățioase, dacă doriți să faceți această masă vegetariană, puteți folosi tofu extra-ferm sau fasole neagră.
Ingrediente:
3 ardei grași
500 grame de carne tocată de vită
1 lingură ulei de masline
2 lingurițe praf de chili
2 lingurițe de chimen uscat
½ linguriță oregano uscat
½ linguriță pudră de usturoi
½ linguriță sare
½ linguriță de piper
3 linguri pastă de roșii
½ cană apă
¼ cană de brânză cheddar trasă pe răzătoare
Salată tăiată mărunt
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul înainte. Ardeii tăiați în jumatate trebuie așezați într-un vas de copt și băgați la cuptor pentru circa 15 minute, până când observați că ardeii încep să se înmoaie.
2. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Adăugați carnea de vită tocată și amestecați până se rumenește, aproximativ 7 minute.
3. Se adaugă chili pudră, chimen, oregano uscat, usturoi praf, sare, piper, pastă de roșii și apă. Se amestecă și se lasă la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
4. Umpleți jumătățile de ardei cu carnea tocată gătită anterior și presărați deasupra brânză cheddar.
5. Băgați ardeii la cuptor până se topește brânza, adică aproximativ 5 minute. Puteți servi ardeii cu salată sau cu alte toppinguri de taco pe care le aveți prin casă.
Masa este gata! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ardei carbohidrati reteta gustoasa taco
Iată ce-ți rezervă astrele...