Cum se menține Elwira, soția lui Mihai Petre, în formă, la 41 de ani. Obiceiul de la care nu se abate niciodată: „Simt pe pielea mea, vă sfătuiesc din experiență”
În timp ce carnea de vită măcinată adaugă o doză bună de proteine sățioase, dacă doriți să faceți această masă vegetariană, puteți folosi tofu extra-ferm sau fasole neagră.
Ingrediente:
3 ardei grași
500 grame de carne tocată de vită
1 lingură ulei de masline
2 lingurițe praf de chili
2 lingurițe de chimen uscat
½ linguriță oregano uscat
½ linguriță pudră de usturoi
½ linguriță sare
½ linguriță de piper
3 linguri pastă de roșii
½ cană apă
¼ cană de brânză cheddar trasă pe răzătoare
Salată tăiată mărunt
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul înainte. Ardeii tăiați în jumatate trebuie așezați într-un vas de copt și băgați la cuptor pentru circa 15 minute, până când observați că ardeii încep să se înmoaie.
2. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Adăugați carnea de vită tocată și amestecați până se rumenește, aproximativ 7 minute.
3. Se adaugă chili pudră, chimen, oregano uscat, usturoi praf, sare, piper, pastă de roșii și apă. Se amestecă și se lasă la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
4. Umpleți jumătățile de ardei cu carnea tocată gătită anterior și presărați deasupra brânză cheddar.
5. Băgați ardeii la cuptor până se topește brânza, adică aproximativ 5 minute. Puteți servi ardeii cu salată sau cu alte toppinguri de taco pe care le aveți prin casă.
Masa este gata! Poftă bună!
Data: 09 feb 2021, 07:41
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ardei carbohidrati reteta gustoasa taco
Horoscop zilnic, 22 septembrie...
Pe 15 septembrie, Mercur și-a...
Citește mai multe despre...
Horoscop. Iată ce aduce anul...