„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Această rețetă este una dintre cele mai simple. Ușore de preparat, se poate servi oriunde doriți, fie la muncă, în parc sau cu familia.
Ingrediente:
1500 g vinete, 100 g făină, 4 ouă, 125 ml ulei, 175 g pesmet și 20 g sare
Proces tehnologic:
Vinetele se curăță de coajă și se taie felii rotunde, cu grosimea de 3-5 mm. Ouăle se sparg într-un castron și se bat bine până se omogenizează.
Modul de preparare:
Feliile de vinete se sărează, se trec prin făină, ouă și pesmet și se prăjesc în ulei pe ambele părți.
Servirea:
Preparatul se servește cald
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare de iarna preparate rețetă vinete pane
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...
Dacă îți dorești o rețetă de...