Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va primi o veste neașteptată
Această rețetă este una dintre cele mai simple. Ușore de preparat, se poate servi oriunde doriți, fie la muncă, în parc sau cu familia.
Ingrediente:
1500 g vinete, 100 g făină, 4 ouă, 125 ml ulei, 175 g pesmet și 20 g sare
Proces tehnologic:
Vinetele se curăță de coajă și se taie felii rotunde, cu grosimea de 3-5 mm. Ouăle se sparg într-un castron și se bat bine până se omogenizează.
Modul de preparare:
Feliile de vinete se sărează, se trec prin făină, ouă și pesmet și se prăjesc în ulei pe ambele părți.
Servirea:
Preparatul se servește cald
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare de iarna preparate rețetă vinete pane