Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
INGREDIENTE:
250 de grame de lapte praf
1/2 kilogram de zahăr
200 de grame de unt
100 de grame de cacao
MOD DE PREPARRE:
Se pune zahărul pe foc la legat cu un pahar cu apă și să lasă să fiarbă până face bule la suprafață. Se adaugă laptele praf amestecat cu cacaua și cu untul tăiat cubulețe. Se lasă să dea în clocot de câteva ori și apoi se răstoarnă într-o tavă.
Se da la rece, apoi se porționează și se servește. Dacă doriți, puteți să adăugați în compoziție și nuca sau alune sau chiar fulgi de migdale sau cocos.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciocolata rețetă