Cum se termină războiul dintre Cristina Cioran și fostul său iubit. Carmen Harra: „Nu a fost o întâmplare că a apărut în viața ei”
INGREDIENTE:
pepene - 1 kg
busuioc - 10 frunze
suc de lime - de la 1/2 bucata
gheata - cateva cuburi
MOD DE PREPARARE:
Pepenele se curata de coaja, se taie in cuburi si ii se scot samburii.Se pun cuburile de pepene intr-un blender impreuna cu sucul de lime, cuburile de gheata si frunzele de busuioc. Se blendeaza pana cand totul este bine pasat.In functie de cata limonada vreti sa faceti s-ar putea sa trebuiasca sa blendati in mai multe ture.Limonada rezultata se trece printr-o sita astfel incat sa eliminati eventualii samburi, un pic din pulpa pepenelui si sa obtineti o limonada fina. Se serveste rece, cu cateva cuburi de gheata, o frunza de busuioc si o felie de lime.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: busuioc limonada pepene
Alexandra Duli a vorbit despre...
Cupa României va avea un nou...
Jonice Webb, expert în...