Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
INGREDIENTE
5 linguri de frișcă, 5 gălbenușuri, 1/2 linguriță sare, 50 g zahăr, 1 esență de vanilie, 300 g făină zahăr pudră și ulei pentru prăjit.
MOD DE PREPARARE
Batți gălbenușurile până se întăresc. Adăugați sarea treptat, în timp ce amestecați. Adaugți zahărul și vanilia, bați bine.
Adăugați alternativ, frișca și făina, până se omogenizează.
Puneți aluatul pe un fund de lemn. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească, timp de 10 minute. Frământați bine aluatul. Întindeți-l într-o foaie foarte subțire. Taiați-l în dreptunghiuri.
Faceți o secțiune mică în mijlocul fiecărui dreptunghi în parte și trageți un capăt prin el (să arate ca o răsucitură).
Prăjițo în ulei bine încins până devin aurii. Lăsați la răcit pe o farfurie timp de 3 minute – cu un șervețel pe ea, ca să absoarbă grăsimea în exces.
Se pudrează cu zahăr și se servesc.
POFTĂ BUNĂ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: aripi de inger desert rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...