Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Iată de ce ai nevoie pentru această rețetă delicioasă:
INGREDIENTE:
3 ouă
200 grame de zahăr
150 ml de lapte dulce
75 ml de ulei
270 grame de făină albă de grâu
20 de grame de cacao
10 grame de praf de copt
un vârf de cuțit cu sare
50 de grame de nucă tocată mărunt
MOD DE PREPARARE: Amestecăm făina cernută împreună cu cacaoa și praful de copt. Spargem ouăle, adăugăm sarea și le batem un minut. Adăugăm zahărul și esența de vanilie și batem până când compoziția se albește și își dublează volumul. Adăugăm laptele și uleiul și continuăm să amestecăm. Încorporăm treptat, cu ajutorul unui tel și cu mișcări ușoare de jos în sus, amestecul de făină și cacao. În final vom obține un aluat de consistența unei smântâni mai groase. Turnăm compoziția într-o tavă în care am pus în prealabil hârtie de copt. Nivelăm cu ajutorul unei spatule și presărăm din loc în loc nucile tocate. Dăm tava în cuptorul încins la 180 de grade pentru 20 de minute. Facem testul cu scobitoarea, și dacă iese curată scoatem tava din cuptor. Lăsăm prăjitura la răcit, după care o tăiem după bunul plac.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert nucă prajitura rețetă
Mi-Th Influencer, emisiunea...