Rețeta preferată de omletă a lui Carmen Brumă, la cuptor: „E delicioasă, sănătoasă și sățioasă”
Data publicării:
Carmen Brumă le-a dezvăluit fanilor săi cum pot prepara omleta la cuptor, perfectă pentru dietă. 

Carmen Brumă încearcă prin fiecare nouă postare făcută pe rețelele de socializare să-și îndrume fanii către un stil de viață mai sănătos. Din acest motiv, vedeta nu oferă doar sfaturi, ci și lucruri practice, cum ar fi rețetele sănătoase și delicioase, perfecte de dietă. Recent, aceasta a dezvăluit în mediul online care e rețeta ei inedită de omletă la cuptor, care poate fi pregătită pentru mai multe zile și depozitată la frigider.

„Aveți nevoie de dovlecei, cinci ouă, ceapă verde, roșii uscate, două-trei lingurițe de mălai și mie îmi place să pun și pudră de colagen.

Amestec toate ingredientele, le pun într-o tavă cu hârtie de copt și le pun la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute. Omleta e gata și e delicioasă. Îmi place să o tai în cubulețe și să o țin la frigider într-o caserolă de sticlă. Eu am presărat deasupra semințe de floarea soarelui, înainte de a introduce omleta la cuptor. E delicioasă, sănătoasă și sățioasă.”, a spus Carmen Brumă pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Teama cu care Carmen Brumă trăiește în fiecare zi: „Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Trucul zilnic la care apelează vedeta, pentru o siluetă perfectă

Faptul că soția lui Mircea Badea arată atât de bine la 46 de ani nu este întâmplător. Vedeta spune că oricât de pline ar avea zilele, nu se abate niciodată de la exercițiile fizice. Aceasta nu ajunge mereu în sala de fitness, dar face mișcare chiar în propria locuință, timp de cel puțin 20 de minute.

„Dacă tu ai 20 de minute pe parcursul unei zile și nu pot să cred că, indiferent cât de ocupată ai fi, nu le ai. 20 de minute își găsește oricine. Una dintre caracteristicile programelor mele este asta: ele durează puțin. În 20 de minute lucrezi tot corpul, fără echipamente suplimentare, în confortul propriei case. Eu în zilele mele pline cu multe filmări, mă trezesc la 5 dimineața și fac (n.r. antrenamentul) lângă pat. Exact asta fac.”, a spus Carmen Brumă, potrivit ego.

VEZI și: Ce salariu ar câștiga Mircea Badea de la Antena 3. Suma la care nu s-ar fi gândit nimeni

Ce sfat are Carmen Brumă pentru femeile de peste 40 de ani

De asemenea, chiar dacă silueta perfectă de după 40 de ani pare greu de atins, celebra antrenoare de fitness le oferea recent urmăritorilor săi din mediul online câteva trucuri prin care poți avea un corp de invidiat, indiferent de cifra din buletin.

„E adevărat că după 40 de ani din cauza schimbărilor hormonale, grăsimea se depune mai mult in partea superioară a corpului, in special pe abdomen.
DAAAAR, asta nu înseamnă că după 40 de ani nu poți obține un abdomen plat si definit. E un pic mai greu dar cu dieta adecvată care să includă suficiente proteine, sport ( inclusiv cu greutăți), evitarea vârfurilor glicemice, somn de calitate, hidratare, SE POATE!!!
Există o opinie cvasi generală care se tot propagă de niște ani buni și ne spune nouă femeilor că după 40 de ani " ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul" si că broboada si croștetatul sunt cam tot ce ți-a rămas. Vârsta de 40 de ani si după este și despre cum ți-o faci să fie!”, a scris Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Laptele de capră, extrem de benefic pentru organism. Carmen Brumă: „Are proprietăți antibacteriene, combate infecțiile tractului urinar, problemele digestive”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  dietă  omleta  retete  silueta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel