Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
-500gr spanac
-2 cepe
-5 grăunți de usturoi
-200ml smântână
-ulei, sare,piper
-25 gr unt
-4 linguri cașcaval ras
Mod de preparare:
Vom tăia ceapa cubulețe și o vom pune la călit în puțin ulei și puțină apă.
După ce ceapa a devenit sticloasă punem spanacul, sare și o cană de apă. Lăsăm să fiarbă până scade.
Adăugăm acum smântâna, usturoiul taiat marunt și untul.
După ce a scăzut punem cașcavalul și piperul și mai lăsăm 5 minute.
La final prăjim câte un ou pentru fiecare porție.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ou retete smantana spanac
Daniela Simulescu, astrolog DC...