Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
INGREDIENTE:
2 banane
-2 ouă
-4 linguri de pudră de cacao
-½ linguriță de praf de copt
Pentru glazură
-50 g de ciocolată
-50 ml de lapte
MOD DE PREPARARE: Curățați bananele de coajă și tăiați-le în bucățele. Puneți ouăle, bananele, pudra de cacao și praful de copt în vasul de la blender. Pasați ingredientele respective până când veți obține o compoziție omogenă. Transferați-o într-o formă unsă cu puțin unt sau ulei rafinat de floarea-soarelui. Răspândiți-o uniform. Coaceți prăjitura timp de 5-7 minute în cuptorul cu microunde. Verificați dacă este gata prin testul cu scobitoarea. Lăsați-o să se răcească, după care răsturnați-o pe un platou.
Pregătiți glazura: puneți ciocolata tăiată în bucățele și laptele într-un bol termorezistent. Încălziți-le puțin în cuptorul cu microunde, după care amestecați-le până la omogenizare. Turnați și răspândiți glazura pe suprafața prăjiturii. Porționați și serviți prăjitura cu multă plăcere! Este într-atât de moale, umedă, fină și ciocolatoasă, încât veți dori să o pregătiți în fiecare zi!
POFTĂ BUNĂ!
Cheesecake cu dulceață de afine. Un desert foarte gustos
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: prajitura cu ciocolata rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...