Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
INGREDIENTE
1 castravete
3 roșii medii
1 ceapă (roșie, de preferat)
100 g măsline negre dietetice
300 g brânză feta
1 lingură ulei de măsline
1 linguriță oțet balsamic
oregano,
sare și piper după gust
MOD DE PREPARARE:
Spală bine toate legumele, taie-le și adaugă-le într-un bol mare. Îți trebuie un vas cât mai mare pentru a putea amesteca în voie toate legumele, fără să dai pe dinafară.
După ce ai pregătit legumele pentru salata grecească, pregătește dressingul. Combină uleiul cu oțetul și condimentele, apoi toarnă totul peste legume,. Amestecă bine salata grecească și las-o 5 minute înainte de a servi. Nimic mai simplu!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: rețetă salata greceasca