Rețeta secretă de dulceață de ardei iute a Corneliei Rednic. La ce trucuri apelează artista pentru cel mai bun gust: ”E genială, se mănâncă la friptură!”
Data publicării:
Cornelia Rednic a dezvăluit rețeta pentru cea mai bună dulceață de ardei iute. 

Cornelia Rednic este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Pe lângă talentul muzical, artista este și o bună gospodină, astfel că, atunci când nu îmbracă portul popular, Cornelia Rednic își pune șorțul și intră în bucătărie, acolo unde gătește cele mai bune preparate.

Rețeta secretă de dulceață de ardei iute a Corneliei Rednic

În cadrul unui interviu, Cornelia Rednic a dezvăluit cum prepară, pas cu pas, cea mai gustoasă dulceață de ardei iute. 

”Aveți nevoie de un kilogram de ardei iute roșu, curățat de semințe, un kilogram de zahăr și un litru de oțet. Se pun la fiert oțetul și zahărul, până scad la jumătate, apoi se pune ardeiul iute tocat. Se amestecă mereu, la foc mediu. Dulceața trebuie să fie ușor lichidă și de un roșu aprins. Atenție, însă! Dacă e fiartă prea mult se închide la culoare și nu mai este aspectuoasă. Ca idee, să aveți pregătite 6-7 borcănașe”, a declarat Cornelia Rednic, pentru playtech.ro

Lupu Rednic recunoaște că soția sa l-a cucerit cu această rețetă. Totodată, artistul a adăugat faptul că se poate consuma cu friptură. 

”Dulceața de ardei iute e genială, așa cum o face soția mea. Se mănâncă la friptură, este bine să aveți peste iarnă, în cămară”, a spus Lupu Rednic.

Cornelia și Lupu Rednic, motivul pentru care beau zilnic o cană cu zeamă de varză murată

”Varză murată, castraveți, gogoșari, toate acestea nouă ni le face soacră-mea, la Sighetul Marmației. Ea ni le trimite, căci avem un program încărcat. Ne dă și zeamă de varză, o bem zilnic, este foarte bună. Facem fasole cu ciolan sau fasole bătută, care la noi se mănâncă caldă, nu rece, și, în timp ce mănânci, bei o cană cu zeamă murată, în loc de murături. Zeama de varză murată este foarte bună, e sănătate curată, pentru plămâni, pentru stomac. E cam sărată, deci e de evitat pentru cei care au probleme cu tensiunea”, au mai spus cei doi artiști pentru sursa menționată mai sus. 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Cornelia Rednic, după ce a slăbit 30 de kilograme

„Am slăbit 33 kg, aveam 86 kg, la 1,62 înălțime. În trei luni de zile am slăbit. Apoi, metabolismul meu s-a schimbat, nu mi-a plăcut de mine cum arătăm, a fost șocant. Într-o zi mi s-a făcut rău, eram la duş și am simțit că pic, asta a fost tot. Dramatic a fost că mi-a căzut părul foarte tare, am purtat și o meșă. Exact ce mă doare foarte mult, iubesc părul de nu se poate. Doi ani nu am reușit să mai pun nimic înapoi, mi-aș fi dorit câteva kilograme. Am fost atât de schimbată încât nu m-au recunoscut vecinii. Toată viață mea am fost mai rotunjoară, n-am fost niciodată slabă, dar la 86 kg era exagerat', a spus Cornelia Rednic, Metropola TV.

Cornelia Rednic a avut probleme cu kilogramele în plus

'În 1998 mă ingrasasem foarte tare, dar nu știu cum s-a întâmplat. Mă maritasem, nu mă mai interesa nimic, până într-o zi când ne-am dus la un festival trimiși din partea Ansamblului Ciocârlia. Eram cea mai tânăra de acolo, dar eram cea mai grasă și cea mai oribilă! Când le-am văzut cum erau inaltute și slabe, am zis: gata, vreau să slăbesc!

De la felul în care mâncăm eu foarte mult, la orice ora și orice, am început să fac o foame cumplită. Am trecut la carne de pui fiartă, morcov, iaurt și foarte multă cafea.

Eu îmi făcusem dietă, de capul meu. După ora 5 nu mai mâncăm nimic. Vreo două săptămâni nu am slăbit deloc. Abia din a treia săptămâna mă subtiam pe zi ce trece', a mărturisit Cornelia Rednic la Metropola TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului:   ardei  Cornelia Rednic  Dulceaţa  rețetă 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”

Teo Trandafir, pască fără aluat, sursa foto Instagram/ captură video Youtube, chef Sorin Bontea

Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce fără aluat: „Pentru cei ce nu au apucat să o testeze”. Cum se menține în formă de sărbători




pixel