Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
300 gr piept de pui fără os
250 gr fettuccine
250 ml smântână pentru gătit 32%
50 gr unt
100 gr parmezan
2 căței usturoi
pătrunjel verde
sare, piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui trebuie tăiat pe lung, în două bucăți. Se condimentează cu sare și piper. Îl rumenim la foc iute.
Pastele trebuie puse la fiert pentru circa 6 minute, în apă clocotită cu sare.
Într-o tigaie trebuie topit untul și adăugat usturoiul, strivit cu podul palmei. După ce și-a lăsat aroma, va fi scos din tigaie.
Adăugăm smântâna pentru gatit și amestecam imediat ca să omogenizăm. Trebuie să amestecăm în continuu, iar focul să fie la minim.
După ce sosul este aproape de punctul de fierbere adăugăm parmezanul ras. Când sosul este gata, îl dăm deoparte și adăugăm pieptul de pui tăiat fâșii. Pastele vor fi scurse de apă și adăugate în sos.
La final asezonăm cu pătrunjel verde tăiat mărunt și piper.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: alfredo paste pui retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...