Horoscop, sâmbătă, 23 noiembrie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Neti Sandu vine cu...
Dacă îți dorești să pregătești o cină specială pentru tine și iubitul tău, acest preparat te va salva. Îți vei impresiona cu siguranță invitații, iar rețeta ta va deveni vedeta serii. Trebuie să încerci.
INGREDIENTE:
-1 kg de ciuperci
-3 linguri de ulei de măsline
-Sare și piper negru proaspăt măcinat
-1 broccoli
-4 cotlete mici de porc (aproximativ 2 kilograme în total)
-2 șalote mari
-1 lingură de făină
-3/4 c. vin alb sec
-1/2 c. supă de pui
-2 linguri de smântână
-1 linguriță sos de muștar
-1 lingură frunze proaspete de cimbru
MOD DE PREPARARE:
1. Preîncălziți cuptorul la 425 ° F. Puneți împreună ciupercile și 1 lingură de ulei pe o foaie mare de copt. Se condimentează cu sare și piper. Se coace 10 minute. Adăugați și broccoli cu o 1 lingură de ulei. Se condimentează la fel cu sare și piper. Se prăjesc până devin rumene și fragede, între 12 și 15 minute.
2. Între timp, puneți o lingura de ulei într-o tigaie mare, la foc mediu. Condimentați carnea de porc cu sare și piper. Gătiți carnea între 4 și 5 minute pe fiecare parte.
3. În tigaia de unde ați scos carnea, puneți șalota și învârtiți până se înmoaie, timp de 3 până la 4 minute. Adăugați făină peste și mai lăsați aprox. 1 minut. Turnați vin și fierbeți până se îngroașă, timp de 2 până la 4 minute. Se adaugă supa de pui și se fierbe la foc mic până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1/2 ceașcă, aprox. 3 minute.
4. Luați-l de pe foc și amestecați-l cu smântâna, sosul de muștar și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
5. Serviți carnea de porc acorperită cu sosul făcut în tigaie și legumele prăjite alături.
Cina este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cina cotlete de porc la cuptor rețetă reteta delicioasa
Neti Sandu vine cu...