„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
1 kg carne de miel
1 pahar de orez
3 morcovi
2-3 cepe
3 bucăți de păstârnac
1 țelină
2 gălbenușuri
1 borcănel de smântână
1 legătură pătrunjel
1 legătură leuștean
2 foi de dafin
piper
sare
Mod de preparare:
Cele 2-3 cepe trebuie să le toci mărunt. Morcovii, curățati și spălați, trebuie dați pe răzătoarea mică. Ceapa, morcovul și carnea de miel trebuie călite în puțin ulei. După ce s-au rumenit, adaugă 3 l de apă.
Abia după ce carnea este aproape fiartă, adaugi țelina tăiată mărunt, păstârnacul tăiat cubulețe și orezul.
După ce au fiert toate, adaugi sare, piper, după gust, foile de dafin și verdeața. Cele două gălbenușuri le freci cu smântâna și le adaugi la final.
Masa este gata! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ardeleneasca ciorba de miel reteta traditionala
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...