Mădălin Ionescu a dezvăluit motivul pentru care a lipsit de la emisiunea pe care o prezintă: „Îmi fac niște investigații”
INGREDIENTE:
1 kg. păstăi fasole
200 g piept de pui
2 roșii din conservă și 3 linguri de bulion
o ceapă mare
4 căței de usturoi
mărar verde,
2 foi de dafin,
cimbru,
busuioc,
măghiran
sare, piper
ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
Ceapa și usturoiul se curăță, spală și se taie mărunt împreună cu roșiile. Pieptul de pui se spală și se taie cubulețe. Se înăbușe puțin ceapa și usturoiul, până încep să se înmoaie. Adăugăm roșiile, bulionul, pieptul de pui, 150 ml apă, foile de dafin, sare și lăsăm să fiarbă 10 min.
Urmează să adăugăm păstăile, încă vreo 600 de ml. de apă, sare, cimbru, busuioc și măghiran. Cimbru și busuioc am pus mai puțintel, iar maghiran ceva mai mult.
Se lasă să fiarbă 35 de minute (depinde însă de fasolea pe care o folosim, poate fierbe mai puțin sau mai mult), iar la sfârșit se adaugă piperul și mărar din abundență.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: fasole verde rețetă reteta traditionala
Mi-Th Influencer, emisiunea...
Iată ce-ți rezervă astrele...