Gina Matache, despre posibilitatea de a-și reface viața. Își dorește sau nu un partener mai tânăr decât ea?
INGREDIENTE
700 grame costițe afumate,
2 morcovi,
3 cartofi,
o țelină mică,
o ceapă,
ardei gras,
o legatură de pătrunjel,
300 ml borș,
3 linguri de bulion/ o cutie roșii în bulion,
3 roșii,
fidea,
sare și piper
MOD DE PREPARARE
Într-un vas cu apă punem costițele la fiert, după câteva clocote avem grijă să adunăm spuma. Când supa devine limpede punem legumele pregătite din timp, spălate și tocate. Punem inclusiv coditele de la pătrunjel. Adăugăm sare și piper. Lăsăm să fiarbă și când legumele sunt gata adăugăm roșiile tocate, cele trei linguri de bulion și fideaua. Dăm într-un clocot borșul și îl adăugăm la ciorba. Adăugam sare și piper dacă mai este cazul.
Servim cu pătrunjel tocat mărunt.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare masa de craciun Reteta de Craciun spectacola