Horoscop, vineri, 22 noiembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Ingrediente:
500 g făină
1 linguriță zahăr
7 g drojdie uscată
350 ml apă călduță
ulei
1 praf de sare
Pentru umplutura vei avea nevoie de:
1 kg branza proaspata
5-6 ouă
2-300 g zahăr
100 g stafide
vanilie
Pentru uns:
1 ou
1 lingură lapte
Mod de preparare:
Vom cerne făina și o vom amesteca cu drojdia. Vom turna apa călduță, vom pune sarea și zahărul și vom frământa. Ungem mâinile cu ulei.
Se acoperă cu un prosop curat si se lasa la dospit.
Brânza o vom amesteca cu ouăle, semințele de vanilie, zahărul și stafidele.
După ce aluatul a crescut, îl împărțim în 4 bucăți și le mai lăsăm 10 minute la crescut.
Vom întinde foile cu un făcăleț.
Se toarna umplutura de branza, si se ruleaza.
Se pun foile umplute în tava tapetată cu hârtie de copt, stropim cu puțin ulei și se lasa 30 min sa creasca. Se ung cu ou si se dau la copt.
După ce este gata. Vom pudra cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: brânză placinta retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...