Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ai nevoie de doar 45 de minute pentru a obține 6 porții, pentru tine și musafirii tăi.
Vei avea nevoie de:
1 kg de vinete
¼ cană de ulei de măsline și încă 3 linguri de ulei separat
1 lingură de ardei gras roșu, tocat
1 lingură de coriandru
¼ cana de mentă proaspătă, tocată fin
2 linguri suc de lămâie
2 linguri oțet de vin roșu
3 ardei iuți mici, tocați fin
1 cană și jumătate de roșii cherry tăiate pe jumătate
¼ cană de iaurt grecesc
2 linguri de lapte
Dacă toate ingredientele sunt pe masă, e timpul să treci la gătit.
Vinetele trebuie tăiate pe lung, în felii cu grosimea de aproximativ 3-5 cm. Acestea sunt unse cu uleiul de măsline. Deasupra vom presăra bucățile de ardei gras, coriandrul și sarea. Le vom pune apoi pe grill-ul preîncălzit. Le vom lăsa circa 10-15 minute.
Între timp, amestecăm într-un bol sucul de lămâie, menta, ardeiul iute, oțetul, jumătate de lingurița de sare și cele 3 linguri de ulei de măsline. Adăugăm roșiile și amestecăm!
Într-un alt bol amestecăm laptele cu iaurtul.
După ce vinetele s-au rumenit, le așezăm pe un platou, adăugam salata de roșii și asezonăm totul cu amestecul de iaurt, iar pentru un aspect mai plăcut putem presăra câteva frunze verzi.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: grill rețetă reteta de seara vinete
Mi-Th Influencer, emisiunea...